De kunst van het genieten in Valkenburg a/d Geul!

Op zaterdag 16 maart 2019 opent KiV Inside voor de 12e keer haar deuren. Deze unieke en kleinschalige kunstexpositie vindt plaats tot en met zondag 31 maart 2019, dagelijks van 10 tot 17 uur plaats in de prachtige ruimtes van de kloostergang van Ch√Ęteau St. Gerlach en de schatkamers van de St.-Gerlachuskerk.

KiV Inside en Outside

KiV Inside en Outside is bij kunstminnenden inmiddels een begrip geworden en ook in 2019 hopen we weer duizenden bezoekers te ontvangen. Zij komen om exclusieve en hoogwaardige beelden en schilderijen te bewonderen van gerenommeerde kunstenaars in binnen- en buitenland. Zo wordt er werk van de bekende de kunstenaars Jos van Vreeswijk, Patrick Creyghton, Saskia Pfaeltzer, Roger Braun, Arno Rutten, Isabelle Scheltjens, David Gerstein, Nic Jonk en Joseph Cals (wiens kunstwerken eerder op de TEFAF gepresenteerd werden) op KIV inside getoond. Bovendien staat heel Zuid-Limburg in maart in het teken van kunst. Dat trekt vele liefhebbers uit binnen- en buitenland naar onze regio en daarmee ook naar KiV Inside-Outside 2019!

Marx en Marx Limburgse kunst

Marx en Marx Limburgse kunst is gespecialiseerd in aan Limburg gerelateerde kunst van de afgelopen honderd jaar. Zij stellen onder andere schilderijen en beelden van Paul Beckers, Harry Schroen, Charles Eyck, Sjef Hutschemakers, Wil van der Laan, Marthe Hameleers, Jo Ramakers, Frank Meijers, Monique Lipsch, en Rob Brouwers ten toon.

Galerie & Beeldentuin Giardino

Galerie & Beeldentuin Giardino beschikt over een uitgebreide collectie beelden en schilderijen van (inter-)nationale kunstenaars. Er zijn werken van onder meer Josef Jan Michnia, Jos van Vreeswijk, David Gerstein, Peter Engelen, John Spek, Yvonne Michiels, Jurgen Ebert, Sjaak Smetsers, Saskia Pfaeltzer, Judith Wiersema, Christiaan Lieverse, Lidia Masllorens, Astrid Huismans, Volker Kiehn, Frans van Straaten, Ronald A. Westerhuis en Karin van de Walle te bezichtigen.

Gastexposanten

Gastexposanten Tevens worden er werken getoond van kunstenaars welke als gastexposant op KIV Inside en Outside hun werken exposeren. Zo toont Maria Verstappen enkele grote schilderijen en Jan van den Bragt enkele van zijn speciale sieraden.